Reiki Healing

Reiki Healing

 

Jeg tror på at der er noget der er større end mig selv, noget  universel - om det er Gud, Buddha, engle eller noget helt 3. eller dem alle, er uden betydning. For energien er Universel Livsenergi.

 

Og at alle kan heale. Nogle mere end andre. Reiki er en måde at gøre denne naturlige evne synlig og håndgribelig igen.

 

Nogle fungere som kanal for en 'højere' energi, mens andre helt eller delvis bruger sin personlige (ki) energi. Jeg gør brug af begge former for energi, alt afhænig af hvad du har brug for. Når du modtager healing, så sætter overførslen, den hos dig iboende og selvregulerende helbredelsesmekanisme i gang.

 

Det er ingen hokus pokus - kroppen består af energi og ved hjælp af såvel min som den universale energi, så opløses energetiske blokeringer og/eller genopladning af din energi. Lidt ligesom, når der er knuder på ledningen eller som når batteret i din bil er blevet fladt og skal kickstartes af højere energi. 

 

Reiki virker afslappende og genopretter balancen. Det giver ro i tankerne og er med til at forebygge eller helbrede ubalancer, fysiske som psykiske, akut som kronisk, små som store.


At få Reiki er en meget konkret måde at få omsorg på og tillige at forhøje livskvaliteten i éns hverdag på alle områder. Dem, der har en længsel efter “at komme hjem”, kan ofte i Reiki genkende en energi, de længe (og tit ubevidst) har søgt.

 

Jeg er indviget af Christo Blaak, som du kan læse mere om her og jeg bruger healingen som en naturlig del i alle mine sessioner.