Kropsterapi og De-armering

Det siges at kroppen husker ..... og det sætter spor og begræsninger.

 

Og jeg er enig. Enhver hændelse, uagtet om den er lille eller stor, god eller dårlig bliver gemt i kroppens nervesystem. Ufordringen er at hjernen har det med at fortrænge, det du ikke vil huske og at du kan ikke huske hvad du fortrænger.

 

Eller måske har du allerede bearbejdet dit trauma og kan ren kognitivt godt forholde dig til hvad er sket. Men sidder det stadig i kroppen, så begrænser det dig så stadig.

 

Det kan også være at kroppen aldrig har hørt at du er f.eks. er klog, smart, værdifuld, smuk ... og selvom du måske godt ved at du er det, kan du ikke føle/mærke det, det er som om du skal kæmpe for at tro på at det nu også er sandt. 

 

Og her kan en dearmering, så hjælpe dig, idet det er en behandlingsform som hjælper til at opløse disse spændinger, blokeringer/muskelpanser i kroppen.

 

Formålet med behandlingen er at kroppen bliver blød, åben og modtagelig, således den kan fyldes med ny energi og modtagelig for ny læring om dig selv.

 

Behandlingerne kan være rolige og blide eller mere hårde og konfronterende - alt ud fra hvad dit behov er.

 

Jeg har modtaget mere end 20 dages intensiv træning (og derved selv fået gennembearbejdet min krop) ved forskellige undervisere, dog primært ved Susanne Roursgaard, der anses for at være førende i verden indenfor feltet. 

 

Herudover har jeg også grunduddannelsen i Nordlys Massage Silkeborg samt 4 dages intensiv organmassage (Chi Nei Tsang 1).

 

Med kombinationen af disse uddannelser og færdigheder, er jeg meget veltrænet i at læse kroppens - til tider usynlige - signaler.