Mere om mig

Fra 35 år i den finansielle verden til Integral Sexolog ... noget af en indre personlig rejse. 

Jeg er i et sted i mit liv, hvor alt følges rigtigt og meningsfyldt - også selv om ikke alt er helt præcis, som jeg kunne ønske det. 

 

Jeg er 61 år, bor i Aabenraa og har min praksis i mit hus. Jeg nyder godt af at bo alene, men ved også hvor jeg har de mennesker, som for mig er rigtige at være sammen med og hvor er relationen er ligeværdig og givende.

I min fritid er jeg helårsbader og elsker gåture i naturen.

 

Tantraens verden trådte jeg for alvor ind i i 2013. En verden hvor nøgleord som nærværende, nuet, balance, polaritet mellem det feminine og det maskuline, intiminitet og ansvarlighed har sin dybde og som giver genklang i mine værdier. Min tilgang her har været med til at holde mig oprejst og ført mig helskinnet igennem til den jeg er i dag.

 

Og det at jeg har fået et rent og afklaret forhold til mit egen seksualitet, har i den grad øget mit selvværd og min personlige styrke.


Jeg er derfor et stærkt, rent og smukt spejl, du med fordel kan spejle dig i. 

At jeg er gået fra at være inkassokonsulent til integral sexolog er afgjort noget af en persolig disruption og lidt af et kvantespring, men kun en naturlig følge af de læringer og indsigter jeg har fået gennem de seneste år. Og jeg vil være der, hvor jeg kan gøre mest gavn for det enkelte menneske og for helheden.

 

Min skilsmisse i 2010, blev til en udfordrende og langstrakt affære på 5 år med rigtig rigtig mange udfordrende møder i byret, landsretten og statsforvaltningen.

 

Jeg havde brug for at forstå, hvorfor det gik så galt, og hvad min andel heri var. Så her startede min egen indre rejse med at skille mig af med mønstre og overbevisninger, der ikke var mine egne, men tillært op igennem hele livet og givet mig forskydninger i min indre balance, som gav mig - reelt unødvendige - prøvelser og knups.


Det har fået mig i god kontakt til min egne naturlige intelligens sammen med en smuk og blød kvindelighed og en sund maskulin side. Det har givet mig en høj bevidsthed, kraften til at skabe både klarhed og en blødhed og ikke mindst veludviklet no-bullshit detektor, der heldigvis også er fyldt med kærlighed og mildhed.


Ydermere har jeg erkendt at jeg har en stærk udviklet spirituel klarhørelse og intution.

 

Og alt det har givet mig et liv i god balance med masser af livsglæde, vitalitet og kærlighed og jeg brænder for at andre skal opnå det samme.

Mit CV - de vigtigeste milepæle 

 

1982 Startede som bankelev

2000 Skiftede job til inkassokonsulent

2014 Første retreat hos TheNewTantra ( taget lvl 1-6)

2015 'Rejste' 4 gange ind i mit sind med plantemedicinen Ayahuasca

2016 Uddannet Integral Sexolog fra HEG, Århus

2016 Nordlys, Grunduddannelse som massør

2016 Intensiv De-Armouring Training (kropsterapi)

2016 Intensiv Childhood Deconditioning (primal terapi)

2016 Startede egen praktisk

2018 Indviet Reiki-2 healer v/Christo Blaak

2018 Certificeret SkyggeFacillitator v/Pernille Melsted

2018 Certificeret StressMaster v/Lisbeth Fruensgaard