Udtalelser

Det siger andre om mødet med mig:

..... this was really different ...


I did the ”4-day Intuitive One-on-One Coaching” with Gitte. It was really amazing how she could listen (and feel) in, and find my weak spots. My blindspots.


I have attended many different workshops and sessions, but this was really different. Because we were not limited in time, we could go into depth and uncoover and heal the underlying conditions. 


For me this was an amazing experience and my biggest win was that I really learned to practice Self Acceptance and Self Love, at a level way above what I could do before we started the coaching session.


My every day life has become so much easier, because of the deep feeling - not just knowing - that I am totally OK, my ideas are OK, my judgement is OK. And my humanity has grown. What a relief, thank you Gitte!


Business owner, Sweden - male, 61 years

 ....hun ramte SPOT ON ...


Gitte er en hjertevarm kvinde, der på 2 timer løsnede op på meget gamle blokeringer og satte den vildeste forløsning i gang både kropsligt og på sjælsplan.


Jeg har i dagene efter min behandling ved hende, kunne mærke forskel i kroppen og har kunne bruge og genkende de redskaber hun forslog under behandlingen.


Jeg er DYBT taknemmelig for at jeg kom i kontakt med Gitte, da hun ramte SPOT ON på mine udfordringer ... og hjalp mig rigtig godt videre i min udvikling i en meget hård periode af mit liv. At give SLIP fik en helt ny betydning, mens jeg fik behandlingen ❤️


ALLE skylder sig selv, at slå et smut forbi hende✨


Anja Bojsen, socialerådgiver

Forløsning i krop og sjæl

Jeg fik løsnet mine seksuelle blokeringer ....


Jeg har været i et intensivt forløb over en måned hos Gitte Saldern. Min henvendelse var med udgangspunkt i at få løsnet mine seksuelle blokeringer, så mit sexliv med min mand, kunne blive mere frit og ikke flydt med skyld og skam, hvilket har været en stor del af min opvækst. Det viste sig, at “problemerne” var mere “universelle” hvilket Gitte har hjulpet mig med at indse.


Har været igennem flere forløb hos psykologer, men det element som Gitte kan og den erfaring hun selv deler, har gjort noget som andre ikke kan. Gitte er uden filter på en konstruktiv måde, hun har udfordret mig på mange plan, som ingen andre endnu har formået.


Jeg har lært at lytte mere til min krop, jeg har lært at placere andres følelser og udfordringer de steder de hører til, jeg forstår mine egne handlemønstrer bedre, så jeg nu kan være min egen bedste ven, en bedre partner og en bedre forældre.


Derudover har jeg lært at jeg gerne må sige, at jeg er dygtig, hvilket har givet mig en stærkere selvværds - og selvtillidsfølelse. Jeg tror på der er en dybere mening med det hele og derfor tror jeg, at mødet med Gitte har været en del af min vej i livet. 

Maria, 28 år og socialrådgiver

Kvindelig power

Jeg fik min power tilbage


"Jeg har været i et skype-forløb hos Gitte. Takket være hendes evne til at favne, rumme, støtte, udfordre og bringe forskellige redskaber i spil, har jeg set mig selv med andres øjne - mine blindspots - og fået genetableret kontakten til min personlige power og nået nogle vigtige milepæle."


Kirsten 48 år og lektor

Hun stoppede mit tankemylder


"Det kan siges kort. Gittes ord og guidens har hjulpet mig videre, og hvor var hun god til at holde mig fast og udfordre mit tankemylder. Jeg fik et nyt syn på min tilgang til mit parforhold. Jeg er taknemlig, så jeg kan kun anbefale Gitte og hendes skarpe evne til at se igennem én"


Kim, 52 år, underviser

 

Nyt syn på mit parforhold
Reflektion

Hendes respekt for andre er guld værd


"Jeg kan allerbedst lide din smittende glade energi, men det du fortjener mest ros for, er din fantastiske figthervilje, til at klare dig igennem de allersværeste skrær på den måde du har gjort.


Du er gået den lige vej igennem trods frygt og smerte. Du er et af de stærkeste mennesker, jeg kender, for du tør også vise din sårbarhed.


Din evne til reflektion, kiggen indad, din autenticitet, din spontanitet og mest af alt, det at du respekterer dine medmennesker, som dem de er og det er guld værd. Tak for dig"


Veninde gennem mange år

En konstruktiv og givende samtale


"Jeg aftalte et møde med Gitte, fordi jeg havde et behov for at få større klarhed over de rette prioriteringer i mit liv især i forhold til parforhold og seksualitet. Vi kom vidt omkring i vores samtale: påvirkning fra barndommen, mønstre i parforhold og hvordan en positiv personlig udvikling der er gået i stå kan startes op igen.


Vi havde et 4 timer langt møde, og tiden fløj afsted i den gode konstruktive samtale. Jeg har fået en masse at tænke over siden mødet og har opnået større klarsyn på mit liv. Gitte er et dejligt hjertevarmt og livsklogt menneske, jeg med det samme følte tillid til, og vi havde en meget åben og ærlig samtale."


Mand, 52 år, ingeniør og projektleder

Tillid