Nydelsesfyldt og intimt sex

Sådan får du et nydelsesfyldt sexliv med mere intimitet, fornyet overskud og energi

- uden at gå på kompromis med dig selv.

Offentliggjort på LinkedIn 28. marts 2020


Er du også en af de kvinder, der ikke magter at tænke på at skulle have sex, når alt andet omkring dig er i forandring og frustrerende. Tænker at det lige må vente. Skubber det i baggrunden fordi tankerne om alt mulig andet fylder. Og alligevel går du og længes efter at blive set, mødt og holdt?


Det sjove er faktisk at netop at den gode sex netop får dig til at glemme verden rundt omkring dig. Så du gør dig selv en bjørnetjeneste ved at nedprioritere dit sexliv.


Eller måske er du en af de mænd, der tænker ’Fandens, konen gider det heller aldrig’ eller  'Hvorfor føles det altid så akavet, når vi forsøger at være intime'

Som par er det vigtigt at I går til ’opgaven’ med samme intention. Det nytter intet, at den ene står og banker på med et krav om hvad og hvornår det skal ske. Sex handler om ligeværdighed og nydelse. Om ikke at have travlt. Om at det ikke bare skal være en quicky (som til tider også er perfekt)


Så i det tilfælde er Corona kommet med en gave, nemlig tid. Nogen har fået mere tid end andre. Nogen er mere frustreret end hidtil. Og med bevidsthed kan det udnyttes til et større formål.


For god sex øger også kreativiteten og overskuddet i hverdagen. Det er som at give slip på frustrationerne for en stund og blive genstartet med ny energi.


En af opskrifterne til et bedre sexliv er

  • Sæt jer begge stille hen (hver for sig), luk øjnene og reflektér over, hvad en omgang god sex er for dig. Visualisér hvad du godt kunne tænke dig at der kommer til at foregå. Skriv det evt. ned bagefter. For ved at skrive det ned, gennemlever du det og mærker hvad det gør ved dig. Notér også dine reaktioner ned. Det er godt at kunne sætte ord på, ikke kun hvordan det føles, men også hvor i kroppen. Sex foregår ikke kun i hovedet og i skødet …
  • Del oplevelsen med hinanden. Her er det vigtigt at I giver hinanden taletid og at der lyttes opmærksomt. Ingen berøring – det kommer. Når den ene har talt færdig, så gentager den anden hvad der er hørt. På den måde sikre I jer at forståelsen er rigtig, hvis ikke første gang, så gentag, måske med nogle andre ord. Derefter byttes der roller.
  • Gå gerne hver til sit, lav noget andet og lad tankerne flyde frit omkring det der er fortalt og blevet lyttet til. Giv kroppen lov til at summe og sitre.
  • Når I mødes igen, så brug de første par minutter eller 4 til bare at kigge hinanden ind i øjnene, uden ord. Det kan være svært, fordi vi ikke er vant til at lade os blive set, virkelig set. Oftest ser du kun på den anden i et splitsekund inden øjnene vandre videre. Så prøv virkelig at blive i det. Undgå også at grine, idet det oftest sker som en forsvarsmekanisme. 
  • En dyb og længerevarende øjenkontakt kan godt bringe dine følelser i spil – uagtet mand eller kvinde. Acceptér at følelserne er der, giv dem plads. At udvise sårbarhed, er faktisk noget at det mest intime du kan gøre.
  • Og når så hænderne og kroppen viser tegn og lyst til at gå på opdagelse, så lad det ske. Men gå langsomt frem, og når du går langsomt frem, så sæt farten yderligere 20% ned.
  • Når I bevæger jer med langsommelighed, vil I tydeligere mærke og fornemme, hvor den anden er og hvor du selv er.
  • Vær åben, sanselig, nysgerrig og opbyggende.
  • Og nyd, hvad der end måtte ske, sæt meget gerne ord og yde på – for det forstærker kun oplevelsen uagtet hvilken følelse, der bliver bragt i spil.

 

Og kære kvinde, det kan være en god ide at starte med at give ham et blowjob et stykke tid inden I går i gang. Simpelthen for at tage ham ud ad hoved og ned i kroppen. Ellers er der for stor risiko for at han spilder sin energi på tanken om at få en udløsning i stedet for at være i nuet.


Måske tænker du nu ”Jamen, hvis jeg skal det, så går jeg jo på kompromis med mig selv – og det skriver du jo at jeg ikke kommer til at gøre. For jeg kan ikke lide at give blowjob …”


Til det er der kun et at sige, nemlig at din modstand mod at gøre det, ligger alene i dine tanker og måske endda i dit kropssystem. Så, så længe du holder fast i overbevisningen om at du ikke kan lide det, kan du ikke lide det.


Jeg vil derfor gerne udfordre dig til at gøre det alligevel. Vær åben omkring din modvilje, skær ansigter, sig gerne brahhh og andre mærkelige lyde. Og lige pludselig kommer de nydelsesfulde lyde også, helt naturligt. Mærk hvordan du er i stand til at give ham nydelse. Tænk på alle de gange, han har givet dig nydelse. Se det som en ligeværdig handlingsakt …. og når du giver dig selv lov til at nyde det du gør, bliver oplevelsen helt anderledes. Tro mig, jeg taler af egen erfaring 😉