Integral Sexologi

Hvad er Integral Sexologi?

 

Det er i den indadvendte spirituelle søgen i din egen seksualitet, du finder den fornemmeste bevidsthedsmulighed for at få kontakt til din dybeste seksualitet, som ikke er afhængig af et andet menneske eller en fysisk oplevelse.

 

Som Integral Sexolog arbejder jeg således med udgangspunkt i at du er født som frit sexuelt menneske uden skyld, skam og andre begrænsende overbevisninger.

 

Op i gennem barndommen og livet generelt - og ofte ubevist - er du blevet påført disse uhensigtmæssigheder, og i værste fald endda trauma. Og det har tildelt dig mønstrer, der dræner dig for energi og giver dig frustationer i hverdagen eller ved specielle lejligheder.

 

Der arbejdes således indefra og ud, for du er eksperten på dit eget liv - jeg hjælper dig i at se, mærke og forstå det, du umiddelbart ikke selv er vidende om. Vi har det hele i os, noget ligger blot i dvale og skal vækkes. 

 

Målet er at du genfinder dig selv, som det hele menneske du er født til at være. Til at have den sexualitet, som er den rigtige for dig. Og til at være den person, du inderst inde længes efter at være. 

 

Uddannelsen er en 1-årig og er baseret på helt ny viden indenfor undervisning i esoterisk sexologi, holistisk sundhed, principperne i hjerte-tantra og meditativt arbejde.


Det er Human Education Group i Aarhus, der stod for uddannelsen, der desværre nu er taget af programmet, som en selvstændig uddannelse.