Healing på her og nu situation

Healing på her og nu situation.


Måske at er tiden ikke helt inde til gå at dybere.... eller måske har du bare brug for lidt ekstra eller et friskt boost her og nu.


Så er dette en god gave at give til dig selv.


En session tager 45 minutter og består af en kort samtale samt 20-25 minutters kraftig energihealing, der skaber forløsning og udrensning. Vi afslutter med en kort samtale.


Da jeg selv har gjort et stort stykke arbejde for at 'rense ud' i mine uhensigtmæssigheder, er min energi både meget ren og ret kraftfuld - og det er dette jeg kanaliserer videre til dig.


Værdien for dig er, at du opnå en øjeblikkellig og brugbar forandring, som giver dig styrke til at kunne håndtere dét, du står midt i.

Fordi du har opnået en klarhed over situationen, dine egne værdier og din evne til at mærke, hvad der føles rigtigt for dig er forbedret.


Disse sessioner gives ydermere til en særpris på 575 kr. ctr. min normale timesats på 950 kr. Årsagen hertil er at vi alene arbejder på her og nu, hvilket ikke er helt så krævende for mig, som når vi arbejder i dybden. 

Healing

Ulla Sparholt, konstitueret afdelingsleder udtaler:


Gitte er god til på en stille og rolig facon at rokke ved mine tankemønstre. En efterfølgende healing skaber en balance i mig og jeg går derfra med mere energi.

Kvinde i et parforhold i krise:


Jeg valgte at tage til Gitte lige før jeg skulle til parterapi med min mand. I de 45 min. fik jeg en klarhed over hvad jeg ville og hvad jeg kunne ændre for at op nå det. Det gjorde at min tilgang til terapien blev mere bæredygtig. Hun var spot-on efter få minutter.

Der ligger fortsat et stykke hård arbejde forud. Jeg kommer helt sikkert tilbage til Gitte - hendes måde at arbejde på er anderledes, men afgjort effektiv.