Sexologiske samtaler

Føler du også at det er svært af tale om sex?


Og måske tænker du, at jeres sexliv er så kedeligt at du faktisk ikke orker at have sex længere?

Så skal du blot vide, at det er du slet ikke ene om. Slet ikke, men sådan behøver det ikke at være.


Faktisk er det ikke at kunne tale frit om sex med til at begrænse dig i dit daglige liv.


Seksualitet er forbundet med så meget skyld og skam. Det kan nærmest føles som om det er forbudt og farligt at tale om. Også selvom du godt ved at det faktisk kun er ord, men det ligger så dybt i vores gener og opdragelse, at det har taget magten og dermed næsten umuligt at få ud af munden. 

Det du vil opleve, når du/I taler med mig som sex, vil det føles naturligt - lige så naturligt som det bør være.


Ikke at det altid har været nemt og naturligt for mig, for det har det ikke. Men jeg har arbejdet rigtig meget med skyld og skam, både min egen og hvad der er tillært op igennen generationer.


Så jeg fået det rystet af mig, så i dag er det for mig lige så let at tale om, som andre taler om vejret.

For sund sex er der, hvor det er sjovt at have sex. Sex er naturligt. Sex er leg og dansen mellem 2 partner (eller flere). Sex er så meget mere en bare pik i kusse og færdig. Har du sex på den gode måde, vil det være med til at du finder din egen ægte kraft og dit liv vil udfolde sig på en fornyet måde.


For en kvinde betyder det uendelig meget, at være tryg og føle respekt, før hun kan hengive og åbne sig. Men det er svært for mange, fordi de fleste af os har været udsat for usund sex, ufrivillig sex, sex der bare skulle overstås for at få fred. Listen er lang.


Når så natuligheden indfinder sig, vil du som mand opnå at se din kvinde nyde at være sensuel og blød, og måske endda at hun begynder at tage initiativet.


Det er også mulig at udgangspunktet er omvendt i forholdet. At manden har det svært og kvinden, er den krævende. Kønnet er ligegyldigt, det er ubalancen der er vigtig at tage hånd om. 


Dernæst er sund sex faktisk også ud over at være sjovt, også healende. For det at turde tale om fantasier - og måske udleve dem - er med til at tømme hovedet for de skjulte tanker og evt. dårlige errindringer og oplevelser. Det handler om at turde at lukke op indtil det gemte og glemte. Men ja, det kan være svært at gå igennem, men gaven ligger lige på den anden side.


Og når der også leges med polariteten, altså forholdet mellem det maskuline og det feminine, er der endnu mere at hente. Det at bytte roller og rollespillet i det hele taget, er med opdage nye sider af dig selv.


Mange taler også om både BDSM og tantra - og her er min erfaring at kombinationen af disse to måde at være seksuel og intim på, kan noget helt specielt.


Jeg indrømmer gerne, at jeg personlig og i den grad tidligere tog afstand på netop BDSM, fordi jeg ikke bryder mig om at nogen skal have magten over mig, for slet ikke at tale om at smerte mig. 


Men paradoksalt nok, var det netop den tantriske introduktion hertil, der var med at til lære mig at give slip på min indre kontrol - fordi det skete på en ligeværdig måde.


For ved at LEGE med både at være den underdanige og den dominante - og det på mange mulige måder, sandsynligvis flere end fantasien rækker til -  vil give dig et bredere spektre på hvem du også er samt hvor og hvordan du gavnligt - og oprigtigt - kan bruge energien herfra i både hverdagslivet og arbejdlivet. 


Måske har du/I allerede været der, men det var ingen succes eller noget føltes ikke rigtigt. Eller den ene af jer har prøvet mere end den anden - og det giver ubalance.


I en samtale med mig kommer vi vidt omkring jeres tanker, fantasier og det der begrænser dig/jer. Det at kaste sig ud i den seksuelle leg, er noget det er rigtig vigtigt at få talt igennem, for der er så mange forskelllige lag heri og gøres det ikke med bevidsthed, kan det lukke jeres forhold i stedet for at åbne det mere op.