Parterapi

Par-samtaler for jer, der ønsker at få mange gode år sammen (eller at gå fornuftigt og værdigt fra hinanden)


Vil I blive ved med at vokse, mens I følges ad, så I ikke vokser fra hinanden? Ønsker I jer et bedre og mere ligeværdig samspil?

Ønsker I at (gen)finde hinanden på et dybere og mere intimt plan?

 

Mange par bliver sammen i mange år. Nogle fordi de fortsat er lige så glade for hinanden, som de var, da de mødtes, mens andre bliver sammen af vane. Uanset hvorfor du og din partner stadig er sammen, er jeg sikker på, at kærligheden altid vokser, når man vander og plejer den. Og vaner kan ændres.

 

Eller måske har I lige mødt hinaden. Og I ønsker at fastholde forelskelsen og omsætte den til dybt respektfuld ubetinget kærlighed. 

 

Hvis du og din partner vil vokse yderligere sammen, kan jeg hjælpe jer med at udfordre jeres værdier, så I sammen vælger, hvordan jeres fælles fremtid skal se ud.

 

Uagtet om I har været sammen kort eller lang tid, har I begge været udsat for flere påvirkninger - enten sammen eller hver for sig. Livet har formet jer begge, og måske har I ikke fået sat ord på, hvad I har oplevet, og hvad det har gjort ved jer.

 

Og det er ofte set, at mange har svært ved at få sat ord på, hvad der reelt og dybest set er brug for - brug for til at kunne blive ved med at vokse og gro, både sammen og individuelt.

 


Udfordringer og løsninger kommer fra seksualiteten

 

Hos mig kan I komme i et kortere forløb, hvor vi ser på de energier, I begge har og hvordan I påvirker hinanden.

 

Uanset hvem jeg arbejder med, fylder den seksuelle energi altid mere, end de fleste er klar over. Jeg tror på, at de fleste af menneskers udfordringer og løsninger kommer fra seksualiteten. Derfor tager vi også især udgangspunkt i det seksuelle, når jeg arbejder med par. Også selvom sexlivet er velfungerende, ligger der som regel flere lag under. Lag, vi kan bruge til at skabe løsninger og frigive endnu mere energi.

 

Udover at arbejde med de seksuelle lag, vil jeg også stille jer en række spørgsmål i forhold til, hvor I er i dag og hvor I gerne vil hen. Spørgsmål, der åbner op og viser mulighederne. Spørgsmål, der kan give inspiration til opgaver, I arbejder med derhjemme mellem sessionerne.Kan jeg gå til parterapi alene?

Ja, det kan du - og ofte er det endda at foretrække. Specielt når det kun den ene, der synes at der er noget galt eller at noget burde være anderledes.

Og den, der synes at noget ikke er rigtigt, har også selv ansvaret for at handle derpå.


Desuden ved at tale alene med mig, vil du opleve at få taletid, blive hørt og forstået uden at skulle tage hensyn til den andens tilstedeværelse og følelser. Faktisk et frirum, hvor det kun er dig selv at tage udgangspunkt i og hvor det er muligt at sige det højt om den anden,  er som ellers er svært at få sagt eller at blive forstået på.


Ved at få dine tanker vendt og drejet, og fornyet, vil du blive mere bevidst og rustet til at løse udfordringen i dit parforhold.


 

Hvordan og hvorledes

Sessioner kan foregå være via skype eller i klinikken i Aabenraa.

 

I kan med fordel købe et klippekort -  klik her for priser

Klippekort er gældende i 12 måneder fra udstedelse.

 

Såfremt det vil virke bedre for jer at være i eget hjem, er dette også en mulighed, og der betales såeledes et transporttillæg.


PSST ....

Skulle du nu have fået rigtig meget blod på tanden og tænker, at det kan kun gå for langsomt ....

Så kunne dette være noget for jer: PAR-EFTERSYN PÅ HØJT NIVEAU!