Sessioner til par
Sexolog

Gitte Saldern


Integral Sexolog - SkyggeFacillitator - StressMaster - Kropsterapi

Find meningen med dit liv og få mere saft, kraft og klarhed i din hverdag.

Skal du og din partner blive gamle sammen?

Ønsker I jer et bedre og mere ligeværdig samspil?

 

Og vil I blive ved med at vokse, mens I følges ad, så I ikke vokser fra hinanden?

Ønsker I at finde hinanden på et dybere og mere intimt plan?

 

Mange par bliver sammen i mange år. Nogle fordi de fortsat er lige så glade for hinanden, som de var, da de mødtes, mens andre bliver sammen af vane. Uanset hvorfor du og din partner stadig er sammen, er jeg sikker på, at kærligheden altid vokser, når man vander og plejer den. Og vaner kan ændres.

 

Eller måske har I lige mødt hinaden. Og I ønsker at fastholde forelskelsen og omsætte den til dybt respektfuld ubetinget kærlighed. 

 

Hvis du og din partner vil vokse yderligere sammen, kan jeg hjælpe jer med at udfordre jeres værdier, så I sammen vælger, hvordan jeres fælles fremtid skal se ud.

 

Uagtet om I har været sammen kort eller lang tid, har I begge været udsat for flere påvirkninger - enten sammen eller hver for sig. Livet har formet jer begge, og måske har I ikke fået sat ord på, hvad I har oplevet, og hvad det har gjort ved jer.

 

Og det er ofte set, at mange har svært ved at få sat ord på, hvad der reelt og dybest set er brug for - brug for til at kunne blive ved med at vokse og gro, både sammen og individuelt.

 

Udfordringer og løsninger kommer fra seksualiteten

 

Hos mig kan I komme i et kortere forløb, hvor vi ser på de energier, I begge har og hvordan I påvirker hinanden.

 

Uanset hvem jeg arbejder med, fylder den seksuelle energi altid mere, end de fleste er klar over. Jeg tror på, at de fleste af menneskers udfordringer og løsninger kommer fra seksualiteten. Derfor tager vi også især udgangspunkt i det seksuelle, når jeg arbejder med par. Selv om sexlivet er velfungerende, ligger der som regel flere lag under. Lag, vi kan bruge til at skabe løsninger og frigive endnu mere energi.

 

Udover at arbejde med de seksuelle lag, vil jeg også stille jer en række spørgsmål i forhold til, hvor I er i dag og hvor I gerne vil hen. Spørgsmål, der åbner op og viser mulighederne. Spørgsmål, der kan give inspiration til opgaver, I arbejder med derhjemme mellem sessionerne.

 

 

Hvordan og hvorledes

En session, der både kan være via skype eller i klinikken i Aabenraa, tager ca. 90 minutter og koster 1.450 kr.

 

I kan købe et klippekort til henholdsvis 3.750 kr. (besparelse 600 kr.) for 3 gange eller til 5 gange til 6.150 kr. (besparelse 1.100 kr.)

Klippekort er gældende i 12 måneder fra udstedelse.

 

Såfremt det vil virke bedre for jer at være i eget hjem, er dette også en mulighed, og der betales såeledes et transporttillæg.

 

 

 

Next step

Har I fået lyst til at vi følges ad på denne rejse ind i, hvor I finder nye sider af jer selv, er I velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Herefter ringer jeg til jer og vi finder ud af om vi er et match. Og er vi et match, aftaler vi det videre forløb.