Individuel session

Vil du have en mere spændende og harmonisk tilværelse?

 

Det kan både være i dit privatliv, dit familieliv, forholdet til dig selv, dit arbejdsliv eller kombinationen af det hele.

 

Jeg henvender mig til dig, der kan genkende dig selv i én eller flere at disse situationer:

 

- føler at meget er godt, men alligevel er der noget der trykker eller ikke er som 'det burde'

- gerne vil mere væk fra hovedet og ned i kroppen

- ønsker mere fremdrift i livet og/eller på jobbet

- vil finde en større selvforståelse og livsglæde

- har brug for at stå op mere for dig selv

- føler at du har nogle uhensigtsmæssige mønstrer, som du ikke kan få bugt med

- ønsker at blive førstevælger i dit eget liv

- vil genfinde din egen personlige styrke og indre kraft

- ønsker at få tid og overskud til at udleve dine drømme

- føler at du bliver begrænset af udefrakommende forhold

- længes efter et dybere forhold og mere intimitet

- står overfor eller i en ny livssituation, og er i tvivl om det næste skridt

- efterlyser klarhed over hvad din seksualitet egentligt betyder for dig

- gerne vil forstå din partner bedre

- er nysgerrig på hvorfor du ingen partner har eller hvorfor lysten/gnisten hurtigt forsvinder, når du har fundet én

 

Og måske har du allerede været igennem et eller flere personlige udviklingsforløb og føler at du har brug for noget mere banebrydende.

 

Så kan du have glæde af et forløb hos mig, idet de nævnte situationer kan være et udtryk for at der er nogle følelser og forhold i dit liv, du ubevidst undertrykker og som hæmmer dig i at udfolde dig i din livsglæde og dit life-purpose.

 


 

Hvorfor vælge mig

Du vil hos mig møde en person, der har dyb indsigt i den menneskelige adfærd og ubevidste handlinger, og som evner at se og mærke, de uoverensstemmelse og den ubalance, der kan være mellem tanker, ord og kropssprog.

 

Èn, der tror på, at alle menneskers seksualitet rummer en energi, du kan bruge i alle kroge af dit liv, og at det derfor altid er vigtigt at se på seksualiteten, når vi skal vokse og blive hele mennesker, og komme fra hovedet og ned i kroppen.

 

Og netop fordi jeg har gået hele vejen selv, har jeg i dag en knivskarp intuition og en dyb bevidsthed om hvorfor tingene er som de er, og hvor der med gavn kan tænkes anderledes. Min værktøjskasse er stor og jeg gør brug af alle mine evner og redskaber i det intuitive møde med dig og dit dybere jeg - så også du kan finde og udleve dit rette potentiale og det friere liv.


Sessionerne

Netop da jeg arbejder intuitiv, kan jeg ikke på forhånd præsic fortælle dig hvordan en session vil foregå - fordi behovet er individuelt fra person til person. Og jeg arbejder både kognitivt og kropsligt. Læs mere her om hvordan jeg arbejder med kroppen.

 

Og nej, der er ikke noget galt med dig

Selvom du kan genkende dig i flere af situationerne, er der ikke noget galt. Der er blot disharmoni i dit liv - hvilket er noget alle har i et eller andet forhold. Udforddringen er at mange mangler erkendelsen og bevidstheden herom.


'Det hele er jo så fint og så godt'  - og det er bl.a. den tankegang/adfærd, der begrænser dig i at leve dit liv du virkelig ønsker dig og som jeg kan hjælpe dig med at finde og handle på.

 

Så ved at få klarlagt hvad der er tillært tankegang og ubevidste indøvede overbevisninger og hvad er reelt det er DIG, vil du kunne opnå at finde dit sande jeg og din indre medfødte kraft og du vil komme til at føle dig, som et mere frit menneske.

 

 

Next step

Har du fået lyst til at vi følges ad på denne rejse ind i, hvor du finder nye sider af dig selv, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen. Herefter ringer jeg til dig og vi finder ud af om vi er et match. Og er vi et match, aftaler vi det videre forløb.